Statement Anders

Hei, mitt navn er Anders Fossedal og studerte ved Mylicence sommer/høst 2011.

Mylicence er en god skole med en meget dyktig lærerstab. Der er og en meget dyktig administrasjon som hjelper til både med faglig og privat.

Det var et intensivt halvår, så en må påberegne mykje tid til studier. Men om en jobber godt så får man sitt kørelærerbevis på 6 mnd. Så det er jo et godt alternativ for Norges 2 år og Sveriges 1,5 år.​

Mitt inntrykk er at det er enkelt å få seg en faglig leder i Norge, da det for øyeblikket er mangel på kjørelærere. En anbefaling kan ver å få en avtale istand innen man starter studiet.

MyLicence har kun 15 - 20 pr hold, så man får meget god oppfølging. Kontra skolen i København som har endel auditorieundervisning for store klasser. Ved Mylicence får man tett oppfølgning og kyndig veiledning. De har manøverbane og kjøreteknisk anlegg ved skolen så man har alt på et sted.​

Fredericia er en koslig by å bo i, og det er korte avstander til større byer rundt så MyLicence kan eg anbefale på det sterkeste. Men ver forberedt på å lese og jobbe hardt.


Mvh

Anders P Fossedal​​

Nordens bedste kørelæreruddannelse

- Her bliver du ikke blot endnu en elev i rækken, men et medlem af "familien"​.

Gode anmeldelser fra elever og kursister

Vi har masser af tilfredse tidligere elever, som gerne fortæller om deres undervisningsforløb.

Professionel undervisning af faglærere og kørelærere

Vi sikrer dig de bedst mulige betingelser, og kører altid i de nyeste modeller fra Volkswagen.

Firmainformation

Adresse:

Parallelvej 5 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Om myLicence.dk

​Hos myLicence.dk uddanner vi kommende kørelærere til at tage ansvar og forme fremtidens bilister til at køre sikkert på vejene. Vi lægger vægt på at skabe de bedste for vores kursister.

myLicence.dk er en del af AMU Fyn.

logo