Køreteknisk Anlæg​ Fredericia

Anlægget består af en 833 m rundbane (tørbane) med et godt vejgreb (friktion 0,9 μ), 50 m glatbakke med en stigning på 8 %, samt en 180 m glat langbane med kurve, ny anlagt i maj måned 2019 (friktion 0,2 μ). Dertil kommer en asfalteret, lukket øvelsesplads på 50 m x 200 m.

Baneanlægget bruges primært til køretekniske kurser, men det er også muligt at leje anlægget til andre formål, f.eks. har anlægget været lejet ud til bilforhandlere i.f.m. test og fremvisning af nye bilmodeller. Har du en idé hvor du/I har brug for en lukket bane, så kontakt os på tlf. 75913700 og hør om lige netop jeres arrangement kan passe ind på banen.​

I forbindelse med anlægget har vi også en sikkerhedshal. Her kan du Opleve hvordan sammenstød føles på egen krop i en sikkerhedsseleslæde, tag plads i vores rullebil og mærk, hvordan det er at hænge med hovedet nedad og lær, hvad man skal gøre i en given situation, se hvorfor det er strengt forbud at sige ”nakkestøtte”, og prøv vores ”spritbrilletest” – kan du gå lige?​

​Til køreteknisk anlæg hører også undervisningslokaler. Vi har 2 undervisningslokaler med plads til henholdsvis 22 og 12 elever. Lokalerne kan slås sammen hvis der er behov for et større lokale. Derudover har vi et mindre undervisnings-/møde lokale med plads til 8 personer.

Vi har investeret i en ny pavillion på 80 kvm. med plads til 22 elever. I huset findes også vores kantine med plads til 40 spisende gæster. I kantinen forefindes også tavle og lærred således det er muligt at lave præsentationer og andet.

Ring og hør nærmere på tlf. +45 7591 3700

Nordens bedste kørelæreruddannelse

- Her bliver du ikke blot endnu en elev i rækken, men et medlem af "familien"​.

Gode anmeldelser fra elever og kursister

Vi har masser af tilfredse tidligere elever, som gerne fortæller om deres undervisningsforløb.

Professionel undervisning af faglærere og kørelærere

Vi sikrer dig de bedst mulige betingelser, og kører altid i de nyeste modeller fra Volkswagen.

Firmainformation

Adresse:

Parallelvej 5 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Om myLicence.dk

​Hos myLicence.dk uddanner vi kommende kørelærere til at tage ansvar og forme fremtidens bilister til at køre sikkert på vejene. Vi lægger vægt på at skabe de bedste for vores kursister.

myLicence.dk er en del af AMU Fyn.

logo