Statement Anders Andersen​


​At læse til kørelærer er noget særligt. Selvom uddannelsen er relativt kort, er der inden man påbegynder uddannelsen mange tanker og muligheder der skal tænkes og overvejes. Kørelæreuddannelsen er i sig selv speciel, i den måde den udbydes på og udbyderne er mange, derfor er der netop mange overvejelser tid, økonomi, familie mm. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg, da jeg valgte at påbegynde uddannelsen hos Mylicence.dk, fra første møde med menneskerne bag skolen føler man sig utrolig velkommen, med stor interesse, hjertevarme og indlevelse i faget og tilværelsen omkring det at blive og være kørelærer.

Mylicence.dk er ikke et uddannelses sted, hvor man blot er et ”nummer” i rækken. Man bliver virkelig en del af et suverænt stærkt fællesskab som følger dig under og efter uddannelse, og hos Mylicence.dk har du et virkelig stærkt ståsted i den videre færd ud i kørelærerfaget. Faglærerne er meget kompetente og engagerede i deres fag, og der ligges stor vægt på at ikke alle lære ens, og at alle kommer med forskellige baggrunde både hvad gælder det private og familiære og ens tidligere erfaringer hvad gælder arbejdsliv og interesser. Faciliteterne på stedet er utrolig fine, med eget køreteknisk anlæg med daglig gang af forskellige kørelærer som giver stedet en positiv ånd, som hjælper en endnu mere i forhold til at komme ind i rollen som kørelærer.

Mylicence.dk får mine varmeste anbefalinger, og kan kun anbefale at ønsker man en kørelæreuddannelse hvor der plads til alle og hvor man vil give sig selv de bedste betingelser for at komme ud med det bedste resultat som ny kørelærer, er der ingen tvivl om at dette er stedet at være.

Anders Andersen

Juni 2018​

Nordens bedste kørelæreruddannelse

- Her bliver du ikke blot endnu en elev i rækken, men et medlem af "familien"​.

Gode anmeldelser fra elever og kursister

Vi har masser af tilfredse tidligere elever, som gerne fortæller om deres undervisningsforløb.

Professionel undervisning af faglærere og kørelærere

Vi sikrer dig de bedst mulige betingelser, og kører altid i de nyeste modeller fra Volkswagen.

Firmainformation

Adresse:

Parallelvej 5 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Om myLicence.dk

​Hos myLicence.dk uddanner vi kommende kørelærere til at tage ansvar og forme fremtidens bilister til at køre sikkert på vejene. Vi lægger vægt på at skabe de bedste for vores kursister.

myLicence.dk er en del af AMU Fyn.

logo