​Bliv kørelærer hos MyLicence.dk

Vi hjælper dig med at få dit drømmejob

Går du med drømme om at starte en karriere som kørelærer? Så kan vi hos myLicence.dk hjælpe dig med at realisere det! Vi uddanner nemlig kørelærere, og vi sørger naturligvis for, at alle vores elever får de bedste forudsætninger for at udvikle sig til selv at blive sublime undervisere, der kan uddanne kommende bilister.

Vores uddannelse af kørelærere ligger i Fredericia, men her tager vi imod elever fra hele landet – Jylland, Fyn og Sjælland. Kontakt os derfor allerede i dag, og bliv kørelærer med vores hjælp.

Kravene for at blive kørelærer

For at blive kørelærer er der nogle formelle krav, du skal leve op til. Kravene for at starte på kørelæreruddannelsen er, at du skal:

  • Være fyldt 24 år
  • Have kørekort til:
  • Personbil (kat. B) i min. 2 år
  • Stor Motorcykel (kat A.)
  • Lastbil (kat. C)
  • Vogntog (kat. C/E)
  • Gennemført grundkursus i voksenpædagogik (min. 120 lektioner eller 10 ECTS-point)
  • Have en ren straffeattest
  • Opfylde helbredskrav for at erhverve erhvervskørekort​

Hos myLicence.dk tænker vi på dit forløb som en helhed, så når du starter på skolen, har vi en løsning på det meste, så alt er på plads i dit uddannelsesforløb. Det gælder alt fra at lease din egen bil, finde et sted at bo, lægebesøg m.m. Ønsker du f.eks. at gå i fitnesscenter, har vi et super godt samarbejde med et træningscenter i Fredericia.

For os betyder den daglige trivsel og det sociale samvær mindst lige så meget som den faglige del. Vi er overbevist om, at du opnår de bedste resultater, når der er balance mellem det sociale og det faglige. Her er du ikke blot et nummer i køen, men en del af en lille familie i din tid på skolen.​​

Kontakt os og bliv kørelærer!

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at udleve din drøm om et job som kørelærer. Det har vi allerede gjort for utallige tilfredse elever, og vi er klar til at gøre det samme for dig.

Kontakt os i dag, og bliv kørelærer hos myLicence.dk!

Nordens bedste kørelæreruddannelse

- Her bliver du ikke blot endnu en elev i rækken, men et medlem af "familien"​.

Gode anmeldelser fra elever og kursister

Vi har masser af tilfredse tidligere elever, som gerne fortæller om deres undervisningsforløb.

Professionel undervisning af faglærere og kørelærere

Vi sikrer dig de bedst mulige betingelser, og kører altid i de nyeste modeller fra Volkswagen.

Firmainformation

Adresse:

Parallelvej 5 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Om myLicence.dk

​Hos myLicence.dk uddanner vi kommende kørelærere til at tage ansvar og forme fremtidens bilister til at køre sikkert på vejene. Vi lægger vægt på at skabe de bedste for vores kursister.

myLicence.dk er en del af AMU Fyn.

logo