Statement Anders Andersen​


​At læse til kørelærer er noget særligt. Selvom uddannelsen er relativt kort, er der inden man påbegynder uddannelsen mange tanker og muligheder der skal tænkes og overvejes. Kørelæreuddannelsen er i sig selv speciel, i den måde den udbydes på og udbyderne er mange, derfor er der netop mange overvejelser tid, økonomi, familie mm. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg, da jeg valgte at påbegynde uddannelsen hos Mylicence.dk, fra første møde med menneskerne bag skolen føler man sig utrolig velkommen, med stor interesse, hjertevarme og indlevelse i faget og tilværelsen omkring det at blive og være kørelærer.

Mylicence.dk er ikke et uddannelses sted, hvor man blot er et ”nummer” i rækken. Man bliver virkelig en del af et suverænt stærkt fællesskab som følger dig under og efter uddannelse, og hos Mylicence.dk har du et virkelig stærkt ståsted i den videre færd ud i kørelærerfaget. Faglærerne er meget kompetente og engagerede i deres fag, og der ligges stor vægt på at ikke alle lære ens, og at alle kommer med forskellige baggrunde både hvad gælder det private og familiære og ens tidligere erfaringer hvad gælder arbejdsliv og interesser. Faciliteterne på stedet er utrolig fine, med eget køreteknisk anlæg med daglig gang af forskellige kørelærer som giver stedet en positiv ånd, som hjælper en endnu mere i forhold til at komme ind i rollen som kørelærer.

Mylicence.dk får mine varmeste anbefalinger, og kan kun anbefale at ønsker man en kørelæreuddannelse hvor der plads til alle og hvor man vil give sig selv de bedste betingelser for at komme ud med det bedste resultat som ny kørelærer, er der ingen tvivl om at dette er stedet at være.

Anders Andersen

Juni 2018​

amulogonyt

Køreteknisk Anlæg Fredericia

MyLicence.dk

Parallelvej 5
7000 Fredericia

​Tlf. 75 91 37 00

Kontortid
​​Mandag - fredag 07:45 - 13:00