Køreteknisk Anlæg​

Anlægget består af en 833 m rundbane (tørbane) med et godt vejgreb (friktion 0,9 μ), 50 m tørbane med en stigning på 8 %, samt en 180 m glat langbane med kurve (friktion 0,2 μ).

Dertil kommer en asfalteret, lukket øvelsesplads på 50 m x 200 m.

Baneanlægget bruges primært til køretekniske kurser, men det er også muligt at leje anlægget til andre formål, f.eks. har anlægget været lejet ud til bilforhandlere i.f.m. test og fremvisning af nye bilmodeller.

Har du en idé hvor du/I har brug for en lukket bane, så kontakt os på tlf. 75913700 og hør om lige netop jeres arrangement kan passe ind på banen.​

I forbindelse med anlægget har vi også vores sikkerhedshal. Her kan I Opleve hvordan sammenstød føles på egen krop i vores sikkerhedsseleslæde, tag plads i vores rullebil og mærk, hvordan det er at hænge med hovedet nedad og lær, hvad man skal gøre i en given situation, se hvorfor det er strengt forbud at sige ”nakkestøtte”, og prøv vores ”spritbrilletest” – kan du gå lige?​​

​Til køreteknisk anlæg hører også vores kontor- og undervisningslokaler. Her har vi 2 undervisningslokaler med plads til hhv. 12 og 22 elever. Lokalerne kan slås sammen hvis der er behov for et større lokale. Derudover har vi et mindre undervisnings-/møde lokale med plads til 6-8 personer.

I huset findes også vores kantine med plads til ca. 40 spisende gæster. I kantinen forefindes også tavle og lærred således det er muligt at lave præsentationer mv.

Lokalerne kan lejes, enten alene eller i forbindelse med et køreteknisk kursus. Ring og hør nærmere på tlf. 75913700

Køreteknisk Anlæg Fredericia A/S​

MyLicence.dk A/S

Parallelvej 5
7000 Fredericia

​Tlf. 75 91 37 00

​Mandag - fredag 07:45 - 13:00